Ιστορίες Στοργής και Φροντίδας!

fpg-aris

Άρης ο Πρωτοπόρος

Ο Άρης είναι ένα ημίαιμο λυκόσκυλο, φύλακας, φίλος αλλά κυρίως μέλος της οικογένειάς μας.

Είναι ο πρώτος σκύλος που τράφηκε αποκλειστικά με Frank’s Pro Gold στην Ελλάδα. Εδώ και 4 χρόνια βιώνουμε καθημερινά την υγεία, τη ζωντάνια, τη δύναμη και την καλή του διάθεση.

Δικαιωματικά λοιπόν ο Άρης μας φιγουράρει πανευτυχής στο μπροστινό εξώφυλλο του Ελληνικού Καταλόγου Προϊόντων της Frank’s Pro Gold.

fpg-victor

3 Χάριτες για τον Victor

O Victor βρήκε οικογένεια μέσω της Μ.Κ.Ο. Dog’s Voice, 1 μόλις ημέρα αφού η Elisabeth ανέβασε την αγγελία του στη σελίδα!

Βάνα Πάσχου, Ραφαέλα Πάσχου, Ευδοξία Λιάτου, οι 3 χάριτες θα του χαρίσουν μια υπέροχη ζωή με πολλή αγάπη και θα τρώει ξηρά τροφή Frank’s Breederline Growth for Puppies.

Η Φιλοζωική Επιτροπή του Δήμου Κηφισίας ευχαριστεί πολύ για την ευγενική δωρεά της πρώτης συσκευασίας!

fpg-boris-labrador

Ένα παλιό κινηματογραφικό ειδύλλιο* αναβιώνει

Ο Boris είναι ένα ημίαιμο λαμπραντοράκι, ένας κούκλος στην Εκάλη που στάθηκε τυχερός γιατί υιοθετήθηκε από την οικογένεια της κυρίας Άννας κάνοντας συντροφιά στη σκυλίτσα τους τη Lara.
Απολαμβάνει την αγάπη και τη στοργή της οικογένειας και μεγαλώνει τρώγοντας αποκλειστικά ξηρά τροφή Frank’s Pro Gold Puppy Large Breed.
(*) Doctor Zhivago

fpg-alma-poimenikos

Μια ποιμενική ψυχή

Στη κάτω Κηφισιά ζει και μεγαλώνει τους τελευταίους μήνες η Alma (ισπ. Ψυχή), μία ημίαιμη ποιμενική σκυλίτσα.
Υιοθετήθηκε από την οικογένεια της κυρίας Ιουλίας, απολαμβάνει την αγάπη τους, ανταποδίδοντάς τους με τη «ψυχή» της ευγνωμοσύνη και χαρά. Τρέφεται αποκλειστικά με ξηρά τροφή Frank’s Pro Gold Puppy Large Breed.

fpg-lacta-pinscher

Lacta, το πιό γλυκό κομμάτι της ζωής

Ενα πιντσεράκι τριών ετών, η Lacta, είναι το πιό γλυκό κομμάτι της ζωής της κυρίας Μικαέλας στην Εκάλη. Υιοθετήθηκε προχθές και θα τρέφεται με ξηρά τροφή Frank’s Pro Gold Performance.

fpg-lacta-pinscher2
fpg-sun-kokoni-B

Ένας ήλιος για τον καπετάνιο

Αυτός είναι ο Sun, ένα ημίαιμο κοκόνι ενός έτους που υιοθετήθηκε και πλέον ζει στου Παπάγου. Απολαμβάνει την αγάπη και τη φροντίδα του καπετάν-Χρήστου.
Τρέφεται αποκλειστικά με ξηρά τροφή Frank’s Pro Gold Adult.

fpg-sun-kokoni-A
fpg-leila-kokoni

Η νέα οικογένεια της Λέιλα

Στη Πεύκη, υιοθετήθηκε από την οικογένεια της κας Λυδίας αυτό το ημίαιμο κοκονάκι. Η Λέιλα απολαμβάνει την αγάπη τους και μεγαλώνει τρώγοντας ξηρά τροφή Frank’s Breederline Growth for Puppies.

fpg-jasper-pointer

Μια νέα αγκαλιά για τον Τζάσπερ

Ο Τζάσπερ είναι ένα υιοθετημένο ημίαιμο ποϊντεράκι, το οποίο τώρα πλέον μεγαλώνει στα Μελίσσια, τρώγοντας ξηρά τροφή Frank’s Breederline Growth for Puppies.